#

Засновник Q Partners Андрій Іванов направив 2,1 млн грн на підтримку українських лікарів

#

Андрій Іванов, засновник і акціонер інвесткомпанії Q Partners, з початку карантину надав підтримку українській лікарям на загальну суму близько 2,1 млн грн.

В рамках боротьби з коронавірусів COVID-19, кошти були спрямовані на закупівлю засобів захисту, а також необхідного обладнання для українських державних лікарень.

Зокрема, в рамках програми підтримки, Київська міська клінічна лікарня №6 отримала два нових апарати штучної вентиляції легень.

Частина коштів також була перерахована Київському волонтерського штабу. Ці гроші підуть на закупівлю засобів захисту українських медиків.

Крім того, Q Partners закупила і передала Київській міській клінічній лікарні №3 понад 300 захисних комбінезонів для лікарів.

«Українські лікарі зараз роблять більше, ніж свою роботу. Від їхніх зусиль фактично залежить, як скоро вітчизняний бізнес зможе повернутися до справ, громадяни – до звичного способу життя, а економіка – відновлюватися після тривалої паузи. Більша частина інвестицій Q Partners зосереджена в Україні. Ми віримо, що завдання всього українського бізнесу сьогодні – допомогти лікарям подолати небезпечний вірус і захистити їх самих від загрози, з якою вони борються», – прокоментував Андрій Іванов.

Q Partners – компанія, яка інвестує в бізнеси із високим потенціалом зростання для їхнього розвитку та подальшого продажу стратегічним інвесторам. Засновник – український інвестор Андрій Іванов. Наявний портфель інвестицій: медичний онлайн-хаб DOC.ua, Міжнародний аеропорт «Київ» ім. І. Сікорського, девелоперська компанія UDP і бізнес у відновлюваній енергетиці UDP Renewables, фармацевтична компанія Biopharma, оператор зовнішньої реклами «РТМ-Україна», а також декілька венчурних проектів в Україні та за кордоном. Загальний обсяг інвестицій в наявні проекти становить $520 млн.

#
Україна, 01103 Київ, вул. Драгомирова, 20