#

Q Partners допомагає розвивати молоді українські IT-команди

#

Інвестиційна компанія Q Partners стала партнером Відкритої платформи інновацій REACTOR.UA.

Платформа REACTOR.UA об’єднує акселератори, інкубатори, хаби, венчурні фонди, а також компанії середнього і великого бізнесу з різних галузей економіки, які прагнуть системно працювати з сучасними технологічними рішеннями.

В рамках співпраці, Q Partners спільно з REACTOR.UA розвиватимуть ринок корпоративних інновацій, підприємництва та стартап-екосистеми.  Один з напрямків партнерства – менторська підтримка молодих IT-стартапів.  Команда інвесткомпанії поділиться з такими проектами експертизою в галузі маркетингових стратегій, бізнес-моделей, цифровий трансформації, а також розвитку відносин з інвесторами.

«Ми будуємо партнерство з сильними гравцями ринку інновацій. Один із прикладів такого партнерства – наша співпраця з відкритою платформою інновацій REACTOR.UA, яка збирає на одному майданчику досвідчених учасників і новачків венчурної галузі.  У цьому партнерстві ми будемо раді не тільки інвестувати, але і ділитися експертизою з перспективними українськими стартапами, сприяючи розвитку венчурного ринку країни», – прокоментував старший керуючий партнер Q Partners Денис Вальвачев.

#
20, Dragomyrova Str. Kiyv, 01103, Ukraine